Indoor cycling

smart-CYCLING

Jaarlijks worden bij Training in-Balance in Roelofarendsveen van oktober tot en met april lessen indoor smart-CYCLING gegeven. Een gevarieerd trainingsprogramma op moderne muziek. Jor-cycling verzorgt deze complete trainingen, waardoor je meer vermogen gaat leveren, je zuurstofopname toeneemt en je fitter wordt. Hier leg je de perfecte basis voor het nieuwe wielerseizoen. Tijdens de eerste training wordt een inspanningstest (FTW) gedaan om je persoonlijke fitheid te bepalen en gedurende het seizoen blijven we je voortgang meten. Je kunt de lessen aanvullen met core stability, fitness & cardio en basis groepslessen. Met deze extra trainingen optimaliseer je de fysieke prestaties.

Je kunt kiezen uit twee programma's, smart-BASIC (één uur) en smart-RACING (anderhalf uur, voor de echte kilometervreters).  Om ervoor te zorgen dat je kunt trainen op de door jou gewenste dag en tijd, kun je nu online een plekje in de lessen vastleggen. Voorwaarde is wél dat je jezelf op tijd afmeldt bij (onverwachte) verhindering! Klik hier voor het lesrooster en het reserveren van je fiets!

 

Bergtrainingen

Om je optimaal voor te bereiden op mooie bergritten kun je in de maand april onze speciale bergtrainingen volgen. Hiermee ga je specifiek aan het werk met kracht en uithoudingsvermogen. Na deze indoor lessen ben je helemaal klaar voor het échte werk!

Klik hier voor kosten en lesroosters

Training in-Balance vind je aan het Veenderveld 5 te Roelofarendsveen, telefoonnummer +31 71 331 19 79