Herzog Compressiekousen

Sportcompressiekousen

Met de Sportcompressiekousen van Herzog Medical blijf je met veel plezier sporten, heb je minder last van spierpijn, kuitklachten, loop je makkelijker en herstel je sneller.De kousen werken preventief, verminderen de pijn en bevorderen het herstel. Daarnaast leveren de Sport Compressiekousen van Herzog een belangrijke bijdrage om de regeneratie (herstel na inspanning) te helpen bevorderen.

 

Fijner sporten en sneller herstellen

Bij het sporten, hardlopen, springen, wenden en keren hebben de benen veel te verduren. Bij iedere pas wordt tot wel drie keer het lichaamsgewicht opgevangen.
Met Herzog Compressiekousen sport je fijner, herstel je sneller en heb je minder spierpijn, kuitklachten en scheenbeenblessures. Het assortiment bestaat uit: Enkel Compressiesokken (voor dagelijks gebruik, sport en werk), Hamstringkous (bij hamstringklachten voor alle sporten en inspanningen), Active Compressiekousen (voor fietsen, wandelen en hiken), Hardloopsokken (knielengte, voor langdurig hardlopen, marathons en triathlons) en Hardloopsokken Tubes (knielengte, voor hardlopen en marathons) en zijn leverbaar in hippe kleuren!