Phits 3D inlegzolen

Wat is Phits?

Phits is een nieuw concept! 3D-geprinte (sport)zolen voor een optimale afwikkeling van de voeten tijdens het fietsen, lopen of hardlopen en optimale stand van de voeten tijdens een staande activiteit. De Phits Insoles worden gemaakt op basis van een DYNAMISCHE ANALYSE.

 

Voor wie?

De top- en amateursporter (rechtstreeks of doorverwezen door een arts).
Topsporter of recreatief, je wilt zorgeloos sporten, vandaag én morgen. Het vergt soms veel van je lichaam en het risico op blessures verhoogt. Extra ondersteuning van je beweging kan helpen om van een blessure te genezen of, nog beter, om blessures te voorkomen. Een paar Phits stuurt je voeten ook nog eens in de goede richting om uw beweging efficiënter te maken. Met Phits kunt u dus voluit voor je sport gaan!


De harde werker die veel staand en lopend werk verricht.
Phits steunzolen bieden een optimale oplossing voor werkschoenen en veiligheidsschoenen voor elk beroep. Bescherm jezelf tegen risico’s in de bouwsector, industrie, logistiek, zorgsector en horeca.
Als je niet de hele dag achter een bureau zit, begrijp je het belang van gezonde voeten en degelijke schoenen om goed te kunnen functioneren op het werk. Niet enkel pijn aan de voeten zelf, maar ook kniepijn en chronische rugklachten kunnen het gevolg zijn van een slechte houding veroorzaakt door een slechte positie van de voeten of een verkeerd gangpatroon.

 

Hoe werkt uw Phits expert?

Na een intakegesprek en onderzoek maken de Phits experts een analyse op basis van je looppatroon met behulp van de Footscan drukplaat. De Footscan is een betrouwbaar drukmeetsysteem met een sensordensiteit van 4 sensors per vierkante cm met meetsnelheden tot 500 Hz.

Op basis van deze gegevens genereert de footscan-technologie een ontwerp. Dit ontwerp kan verder worden aangepast aan je specifieke noden en het advies van je expert. Een 3D-printer transformeert het digitale design vervolgens in ultralichte inlegzolen. Tenslotte worden de 3D-geprinte zolen afgewerkt met een schokdempende comfortlaag.
Na een laatste kwaliteitscheck zijn je Phits klaar om te komen passen. Verder word je geadviseerd in schoeisel en kun je je Phits met je nieuwe (sport)schoenen testen.